Wil je meer weten over de paleo revolutie boek? De zomer komt er natuurlijk weer aan en het wordt nu toch wel weer tijd om die overtollige kilo’s kwijt te raken. En voor veel mensen is de de paleo revolutie boek daar de oplossing voor. Paleo is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden als dieet en steeds meer mensen schrijven oveer dit dieet.

Mitchel van Duuren heeft de afgelopen 3 jaren verschillende boeken over Paleo geschreven en heeft ook zijn eigen website Paleo.nl. Daarnaast heeft hij een eigen platform ontwikkeld waar mensen die Paleo volgen samen kunnen komen.

Wat kun je verwachten van dit boek?

Mitchel vertelt op zijn website zijn eigen persoonlijke verhaal en het werkt echt ontzettend goed. Je wordt in de wereld van Paleo gezogen en het laat je niet meer los. Met dit dieet leef je zeker weten een stuk gezonder en je valt ook nog eens tegelijk af!

Ik heb zelf dit dieet 2 weken gevolgd en ik ben maar liefst 5 kilo afgevallen. Mieke de Boer van Vrolijkevoeter.nl heeft hier een goede review over geschreven. Wil je dus meer weten over de paleo revolutie boek?