De nieuwe Vespa Sprint lijn is één van de meest populaire scooters van dit moment. Zo maakt het niet uit of je nu in een van de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht of Amsterdam aan het toeren bent of in een van de kleinere dorpen.

Je ziet de Vespa overal voorbij rijden en dat is dan ook één van de redenen waarom de Vespa de laatste jaren zo in populariteit gestegen is. Het heeft een heuse fabuleuze en toch nonchalante design.

Daarnaast worden alle Vespa scooters dusdanig ontworpen dat ze aan de hoogste kwaliteit eisen voldoen. Daarnaast worden de scooter bestempeld als echte technologische hoogstandjes.

De Vespa Sprint is zoals de Primavera ontzettend populair en dat is niet alleen vanwege de kwaliteit. Dat heeft te maken met het feit dat het design bijzonder is en dat ze in vele kleuren te verkrijgen zijn. Daarnaast ook nog uit te rusten met de vele accessoires.

De nieuwe Vespa Sprint

De nieuwe Vespa Sprint 4-takt is in vergelijking met zijn voorganger de Vespa S een stuk stabieler en tegelijkertijd nog steeds extreem wendbaar. De Vespa 946 is één van de meest technologische hoogstandjes ooit in de scootermarkt. Daarom is het ook niet zo gek dat de Vespa Sprint bijzonder veel technieken heeft ontleent aan het succesvolle 946 model.

Naast de metalen body heeft de Sprint ook een monoarm voorvork welke nog betere rijprestaties verzorgt. Ook de remslang van de voorrem is een detail wat genoemd mag worden. Deze beschikt over een gevlochten stalen mantel welke de remdruk verhoogt. Dit snufje is afgekeken in de racerij. Een zwak punt bij alle scooters is de kilometerteller aandrijving.