hondenvoedingtinki

Waarom kiezen er zoveel baasje voor het hondenvoer van Tinki? Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten staan altijd centraal in de ontwikkeling en samenstelling van ras-specifieke hondenvoer. Dit soort hondenvoermerken maken geen concessies en bieden je alleen het beste voor jouw hond en dat is eerlijke en pure hondenvoeding.

Als je goede voeding zoekt kies je voor voeding waar uitsluitend vlees, gevogelte, orgaanvlees en botten van de beste kwaliteit gebruikt wordt. In sommige gevallen zelfs premium kwaliteit lamsvet en zalmolie. Allemaal stoffen die ontzettend goed voor je hond zijn.

Wat is het verschil tussen voer op maat en ras-specifiek?

Elke hond is uniek en daarom gelooft Tinki.nl in dat de beste oplossing persoonlijk zijn. Niemand kent jouw hond zo goed als jij. Daarom zou jij het beste voer zelf kunnen kiezen. Het is dus een combinatie van Tinki’s expertise op het gebied van voeding en de persoonlijke kennis en ervaring die alleen jij met je hond hebt. Dat is eigenlijk het idee achter voer op maat.

De lichamelijke eigenschappen en behoeftes van rashonden liggen ver uit elkaar. Daarom zijn er veel hondenvoermerken ras-specifiek hondenvoer ontwikkelt voor velen rashonden. Met die speciale voer stel je de rasbehoefte voorop. Ze sturen op ras-specifieke eigenschappen en probleem door middel van het toevoegen van verschillende bloemen, kruiden en wortels.

Vergelijk al het hondenvoer op Tinki.nl

Op de website van Tinki.nl kun je eenvoudig alle soorten hondenvoeding met elkaar vergelijken en kun je direct zien waar je het goedkoopste hondenvoeding online kunt bestellen. Dus wacht niet langer, want hondenvoer van Tinki.nl is altijd de beste keuze.