studenten-office

Microsoft Office is een zeer populair softwarepakket voor studenten dat je koopt en lokaal op je laptop of computer kunt installeren. Er is dan ook een speciale studenten office in het leven geroepen die je voor een speciale prijs met korting kunt bestellen. Een zeer populair pakket is Office 365 en dat heeft zo zijn redenen.

Toegankelijkheid

Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn vaak de belangrijkste redenen om voor Office 365 te kiezen. Je kunt namelijk het studenten office pakket via elk device en elke locatie benaderen en het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je hebt hiermee overal toegang tot je agenda’s, e-mail, documenten en contactpersonen.

Ontzorging

Met het studenten office 365 pakket beschik je altijd over de laatste versies van Office, Lync, Exchange en Sharepoint. Na het aanschaffen van dit abonnement kun je direct Office 365 in gebruik nemen. Als onderdeel neemt Microsoft het beheer en onderhoud voor haar rekening en voert het wanneer het nodig is updates uit.

Inzichtelijke en voorspelbare kosten

Traditioneel als je studenten office kocht, kocht je iets. Met Office 365 huur je eigenlijk het softwarepakket. Je kiest de abonnementsvorm die het beste bij je past en je betaalt per gebruiker een vast bedrag. Hierdoor worden dus de kosten altijd op dit gebied inzichtelijk en voorspelbaar.