In Nederland heb je talloze prachtige plekken om te trouwen, maar steeds meer mensen kijken naar het buitenland om te gaan trouwen. Voor veel mensen is trouwen buitenland een sprookje en zeer romantisch, maar veel mensen denken ook dat trouwen in het buitenland ontzettend duur is.

Maar dit hoeft helemaal niet namelijk. Wedding International is gespecialiseerd in het plannen van bruiloften in Ibiza en Mallorca. Zo moet je in Nederland altijd rekening houden met het weer en op het eiland van eiland Ibiza of Mallorca heb je hier veel minder last van.

Hierdoor weet u zeker dat trouwen op strand altijd met mooi weer is met de personen om u heen die u op die dag wilt hebben. Daarnaast is de sfeer van trouwen in het buitenland op het strand geweldig. Zo is trouwen op strand romantisch en erg ongedwongen. U kunt samen met uw partner van een mooie ondergaande zon genieten met elkaar en ‘s avonds de mooie dag met een gezellig strandfeest afsluiten.

Trouwen op het strand buitenland

Wilt u trouwen op het strand buitenland? Dan is het verstandig dat u met ons contact opneemt. Zo hebben wij ruime ervaring in het organiseren van bruiloften in het buitenland. Dus waar wacht u eigenlijk nog op? Vul uw gegevens hieronder en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.