Wanneer je een WordPress website hebt is het ontzettend belangrijk om periodiek WordPress onderhoud uit te voeren. Eigenlijk is WordPress onderhoud essentieel voor elke WordPress website.

Zo worden de plugins, thema’s en het systeem zelf voortdurend verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Dus om je website zo optimaal mogelijk te houden, is het nu eenmaal belangrijk om planmatig onderhoud te verrichten van WordPress.

Wanneer je dit niet doet, kun je wel eens makkelijk prooi worden van hackers. En dit kan natuurlijk verregaande gevolgen hebben voor je website, bedrijf en alles wat hiermee te maken heeft.

Gepland WordPress onderhoud laten uitvoeren

Alleen om de veiligheidsredenen is het beter om te zorgen dat je niet te ver raakt met de updates. WordPress is het meest populaire CMS-systeem en daarom voor hackers een zeer interessant doelwit.

Hackers zoeken naar veiligheidslekken in WordPress en maken daar gebruik van om allerlei bestanden op uw website te zetten. Zo proberen ze verkeer van jouw website naar hun eigen websites om te leiden. Ze gaan hierbij zo subtiel te werk, dat je dit vaak niet eens opmerkt.

Laat daarom WordPress onderhoud uitvoeren door een professioneel bedrijf zoals Start Sterk. Zij hebben zeer veel ervaring in WordPress onderhoud en weten precies hoe ze jouw website optimaal kunnen laten draaien.