Het verzekeren hond is echt verstandig en vooral wanneer je besluit om voor een puppy te kiezen. Wist je dat er veel hondenverzekeringen hanteren van een wachttijd van 30 dagen? Wanneer er binnen deze periode kwalen aan het licht komen vallen deze buiten de dekking.

De verzekeringen dekken zich op deze manier in tegen mensen die hun hond willen verzekeren, nadat ze gehoord hebben dat de hond iets mankeert. Voordat je ├╝berhaupt al een pup gehaald hebt, kun je dus al een verzekering afsluiten.

Hierdoor zorg je er dus voor dat je pup al compleet verzekerd is, zodra de pup bij jou thuis komt. De verzekering voor pups is goedkoper dan voor oude honden en door op tijd te verzekeren, voorkom je dat bepaalde problemen niet meer vergoed worden.

Steeds meer mensen sluiten een verzekering af

Er zijn steeds meer mensen die een aansprakelijkheidsverzekering hond afsluiten. Zowel rashonden als niet-rashonden worden verzekerd. Daarnaast kunnen ook oudere honden nog prima verzekerd worden, indien ze natuurlijk gezond zijn.

En als je hond een keer iets heeft gehad, wil dat niet direct zeggen dat een hondenverzekering niet meer mogelijk is. Informeer altijd bij de verzekeraar. Vergelijk daarnaast ook de verzekeringen met elkaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *